Άρθρα


1 2 >
Παρουσιαζόμενες εγγραφές: 1 - 6
Σύνολο εγγραφών: 7
19/08/2011

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ .ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΚΤΕΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

27/02/2010

Το Audi RS 5 κάνει το ντεμπούτο του στην διεθνή έκθεση της Γενεύης. Εφοδιάζεται με έναν υψηλόστροφο κινητήρα χωρητικότητας 4,2 λίτρων , οκτακύλινδρος σε διάταξη V και αποδίδει 450 ίππους! Ο αριθμός αυτός είναι όντως μεγάλος αλλά το κουπέ της Audi καταφέρνει εξίσου καλή οικονομία καυσίμου. Συνδυάζεται με το γνωστό πλέον κιβώτιο της Audi, S-Tronic και έχει τοποθετηθεί ένα καινοτομικό κεντρικό διαφορικό στο σύστημα Quattro, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε όλες τις καταστάσεις.

10/11/2009

Τον τελευταίο καιρό μια νέα κατηγορία έχει αρχίσει να ανθίζει, αυτή των τετράθυρων κουπέ. Φανταστείτε, μέχρι και η Porsche «επιχειρεί» σε αυτό το πεδίο της μάχης. Υπάρχουν όμως και πιο «γήινες» προτάσεις, όπως αυτή των συγγενικών Audi A5 Sportback και VW Passat CC…

10/11/2009

To Audi e-tron θα βγει στην παραγωγή στα τέλη του 2012.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έκθεση της Φρανκφούρτης και την θετική αντίδραση του κοινού, δόθηκε το πράσινο φως για να βγει στην παραγωγή το Audi e-tron. Η πληροφορία ήρθε δια στόματος του προέδρου της Audi Αμερικής, Johan de Nysschen και το μοντέλο αναμένεται στα τέλη του 2012.

10/11/2009

Ιδιαίτερα συναρπαστικό αναμένεται το Audi R8 Spyder

Η ανοικτή έκδοση του πιο γρήγορου οχήματος της γερμανικής φίρμας είναι έτοιμη. Το R8 Spyder θα κάνει την εμφάνιση του στην έκθεση της Φρανκφούρτης όπως ήταν αναμενόμενο. Όμως λίγες μέρες πριν, μερικές από τις επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου έκαναν την εμφάνιση τους.

10/11/2009

Στην φετινή έκθεση αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης εμφανίστηκε για πρώτη φορά η νέα γενιά  .:R για την έκτη κατά σειρά γενιά του μικρομεσαίου best seller της VW.


1 2 >
Παρουσιαζόμενες εγγραφές: 1 - 6
Σύνολο εγγραφών: 7