Βελτιώσεις - Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας η λογική αλλά και ταυτόχρονα σημαντική αύξηση της ισχύος του κινητήρα χωρίς την παραμικρή υποχώρηση σε θέματα αξιοπιστίας και οδηγησιμότητας.

Το κάθε ανταλλακτικό που απαρτίζει τον κινητήρα (πιστόνια, μπιέλες, αντλία καυσίμου, τουρμπίνα, κλπ) αλλά και τα μέρη της μετάδοσης (δίσκος-πλατό, διαφορικά, ημιαξόνια, κλπ) έχει το δικό του όριο αντοχής. Εμείς, φροντίζουμε ώστε κανένα υλικό να μην βρίσκεται εκτός (η στα όρια) των προδιαγραφών του με συνέπεια να κινδυνεύει από αστοχία. Το υλικό είναι που ορίζει τα όρια μιας συνετής και αξιόπιστης βελτίωσης.

Πέραν της αύξησης της δύναμης σε κατάσταση πλήρους επιτάχυνσης (WOT) σημαντική είναι η προσοχή που δίνουμε στις φάσεις λειτουργίας όπου ο κινητήρας σας και εσείς, περνάτε τον περισσότερο καιρό σας.

Είναι οι φάσεις αυτές, όπου μια δυσλειτουργία θα σας κάνει πολύ σύντομα να ξεχάσετε οποιοδήποτε όφελος και ευχαρίστηση έχετε από την αύξηση της ισχύος ....

Έτσι οι βελτιώσεις μας, δεν επηρεάζουν καθόλου το κρύο ξεκίνημα( cold start), το ρελαντί (idle) & την οδήγηση με μισό γκάζι (part throttle) την ομαλή απόδοση της ισχύος στην επιτάχυνση (acceleration), την επιβράδυνση (deceleration).

Ο πελάτης με την αγορά του προϊόντος, παραλαμβάνει την κάρτα εγγύησης που αναφέρει τον Αριθμό κυκλοφορίας του αυτ/του του και το VIN (Vehicle Identification Number) του αυτ/του όπως αυτό είναι γραμμένο στην ECU.

Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζεται η ταυτότητα του προγράμματος που έχει αγοράσει ο πελάτης. Στο μέλλον όποια υπηρεσία παρέχεται σε αυτόν συνδέεται άμεσα με αυτή την κάρτα. Με το «δέσιμο» αυτ/του – προγράμματος, παρέχεται στον πελάτη το πρόσθετο πλεονέκτημα της αύξησης της μεταπωλητικής αξίας του αυτ/του, καθώς μαζί με το αυτοκίνητο, ο αγοραστής «κληρονομεί» και όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει η κάρτα εγγύησης.